Jag vill själv välja refresh, tack

Vem är det som tycker att det är ett bra när webbsidor laddar om sig själva titt som tätt? VEM gillar att läsa DN, Gt, Gp, The Telegraph osv och bli avbruten med att sidan plötsligt laddar om sig? Så bajsnödigt viktigt är det väl inte att få sista sista sista skrivna nyheterna i ansiktet? Då kan man trycka refresh för alldeles egen maskin om det är ett trängande behov, det går utmärkt. Tack AB att de inte hoppat på det störiga tåget.

Jag läser tidningar på nätet genom att scrolla uppifrån och ner, samtidigt som jag öppnar nya flikar på allt jag vill kolla närmare på och läsa om. När jag scrollat igenom förstasidan stänger jag den fliken och börjar beta av de flikar jag öppnar under tiden. Praktiskt. Smidigt. Jag gillar det.
Inte en enda gång har DN haft så tråkig framsida att jag scrollat igenom hela – innan den hinner ladda om sig själv. Vill nobba DN helt och hållet men istället blir fokus utav min irritation den töntiga och helt onödiga uppdateringen av sidan som en hackare borde ta sig in och fixa till direkt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s