Livshistorier, talang och droger

Så intressant att lyssna till. Livshistorier. När, var, hur, varför, vad hände sedan. Definitivt den största behållningen med att ha arbetat i varuhus. Den tiden som finns samtidigt som jobb, med att sätta upp en ny hylla or whatevah, med att dela historier med varann.

Hur många intressanta historier finns det där ute som ligger och väntar på att bli hörda. På gatan, inne i dödsångestframkallande kontorskomplex, på lördagsklubben, bakom kassan på Ica, på bussen, på gården ute i no-mans-land, under feta kostymen på businessmöte, i vilket ekorrhjul som helst.

Kan sånt här bara hända i USA? Undrar vad storyn är egentligen. Killen som först la upp videon med denne Ted Williams på youtube fick den borttagen på grund av copyright problematik. Därefter kommer stora nyhetsbolag och trycker upp samma video, i samma medium, istället. Illa. Men det måste finnas mer bakom – hur kom det sig att den förste killen filmade honom, inte trycker någon normal människa upp en filmkamera i ansiktet på en hemlös person och säger till dem att jobba för sina pengar. Jag tänker att han rimligen borde varit känd i området ett tag – Ritchey som filmade först visade lite entreprenörsanda – likväl som Ted gjorde i första skedet – att alls komma på att stå där med skylten som marknadsförde hans röst. Fick han kanske idéen till den av någon annan, vem vet. Har svårt att känna enbart att det är fantastiskt.

De som har använt upp nära och käras förtroende…. hur mår hans familj och barn när han kommer upp i strålkastarljuset? Droger och alkohol kom emellan. Och säkerligen många spruckna drömmar i omgivningen under tiden. Spruckna barndrömmar.
Han har en ball röst. Det är häftigt med nystarter. Nya chanser. På min kammare kan jag sitta och hoppas att han använder new found fame och förhoppningsvis efterföljande inkomst till att bidra till sina barn som han satt till världen. Gissar att extra mycket ska till för att bli utslängd om det finns en massa barn med i bilden.
Hoppas att han inte uppfört sig som ett totalt svin emot dem …så att säga.

Hollywoodslut heter inte hollywoodslut utan anledning. Det är what we all want.

Är det glädjen över att hitta talang där det inte förväntas som är det som tilltalar och lockar allra mest med den här historien?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s